Ремонти
Частично реновирана къща в село Писанец,2011 година

Частичен ремонт в село Писанец,който се състои от изграждането на нова баня и тоалетна,смяна на всички прозорци,поставяне на ламинат,как...
2011 година,ремонт в село Червен

Довършителни ремонтни дейности в село Червен....
Ремонт в село Пиргово,2011година

По етапен ремонт в село Пиргово....
Ремонт в село Сваленик,2011 година

Ремонт в село Сваленик,който се състои от няколко етапа.
Първи-ремонт на покрива и изхвърляне на боклук.не но
Втори-подмяна на прозорци ...
2011 година,ремонт на селска къща в село Цар Асен

По етапен ремонт в село Цар Асен.
Първия етап се състои в събарянето на всички прозорци и врати,поставянето на нови ПВЦ прозорци и врати.
...
Ремонт на къща в село Кривня,2011 година

Ремонт на къща в село Кривня.
Ремонта се състои от 3 етапа:
-първи-изграждане на нова ел.и ВиК инсталация,изхвърляне на боклук;
-събаряне ...
Поетапен ремонт на къща в село Костанденец,2011 година

Поетапен ремонт в село Костанденец,който започнахме през 2011 година.
Английско младо семейство с четири деца закупиха от нас този атракт...
Поетапен ремонт на къща в село Сваленик

Поетапен ремонт на къща в село Сваленик.
Първия етап,с който започнахме нашата работа е подмяна на дограмата на цялата къща,изхвърляне н...
2010 година.Ваканционна къща в село Острица

Тази двуетажна селска къща успяхме да превърнем само за 40 дена в невероятен ваканционен дом на едно щастливо английско семейство.Започн...
2010 година .Ремонт на двуетажна къща в село Белцов

Още в началото на 2010 година получихме задачата да ремонтираме ваканционният дом на английско семейство със седем деца.
Желанието на соб...
Реставриране на стара стопанска постройка в модерна конюшна

Пълен и основен ремонт на съществуваща стопанска постройка в село Каран върбовка.
Изградихме постройката при наличието само на една ри...
Довършителни ремонтни дейности на двор и къща в село Червен

При този имот извършваме само довършителни работи като боядисване на порти , изграждане на дренаж около басейна , поправка на покрива на ...
Ваканционен дом на Английско семейство в село Острица

Представяме Ви един имот , който след много качествен ремонт придоби зашеметяващ облик.
Тази къща беше в състояние на груб строеж с разл...
Ваканционен дом на Английско семейство в село Копривец

Тухлена двуетажна къща с лятна кухня до нея която се нуждае от голям ремонт.Започнахме с покрива , а след това поправихме и ел. инсталация...
Ваканционен дом на Английско семейство в село Червен

Малка стара къща в село Червен която ние превърнахме в прекрасен дом за почивка на английско семейство пенсионери.
На първата тераса на ...
страница от 2  предишна | следващаРемонт на покрив

При ремонта на покрива ние рапокриваме част по част покрива или целия в зависимост от това дали атмосферните условия позволяват това да стане. Почиства се подпокривното пространство и започва демонтажа на счупените и повредените дървени елементи на конструкцията на покрива. След това се подменят ламарините, които са около комините. Следва монтажа на челните дъски и монтажа на улуците. Покрива може да започне да се покрива с керемиди едва след като се покрие с водоустойчиво ОСБ и горен пласт от черна хартия. Така водоизолираната дървена конструкция на новия покрив е готова и подготвена за подреждането на здравите керемиди / новите/.Следващият етап е поставянето на капаците и тяхното подмазване , както и измазване на комините.Така вече новоремнтирания покрив се обшива с дървена обшивка отдолу и се лакира в цвят по избор на клиента. Този процес се случва за 10 – 15 дена / ако времето позволи/.

Подмяна на водопровод и канализация

Започваме с демонтаж на старата инсталация и изкопаване на нови канали за полагане на тръбите за канализацията. Следва изграждане на новата водозахранваща система от полипропиленови тръби , като се взима под внимание броя на сифоните и разположението на санитарната керамика в банята. След като се изгради системата , същата се надува и се проверява за евентуални течове при снадките. Водопроводната система се затапва и така се издава на клиента. Монтажа на санитарната керамика и смесителните батерии както и аксесуарите за баня или тоалетна невлизат в цената за подмяната на водопроводната инсталация и канализацията.Той е въпрос на допълнително договаряне. Изпълнението на тази операция трае около 2-4 дена в зависимост от вида на старата инсталация /метални тръби или каменин/.

Ремонт на електроинсталацията

Проверява се инсталацията за евентуални утечки на ток. След това се спира захранването и се демонтират старите ключове и контакти , както и старите разпределителни кутии и бушони. Уточнява се с клиента къде да бъдат поставени новите контакти , ключове, апартаментно табло , разпределителни кръгове както и дали и колко дефекто токови защити ще има преди започване на изграждането на новата инсталация. Подбора и вида на използваните кабели се контролира от главният технически ръководител на ремонтната дейност. Полагането на кабелите може да стане по няколко начина – вкопани в стената , положени в ПВЦ шлауха , и свободно стоящи зад стената от гипскартон.Това се съгласува задължителни с клиента. В зависимост от завършващия етап на стените се полагат и различни по вид разпределителни кутии и апартаментни табла. След изграждането на инсталацията същата се проверява в присъствието на клиента или на упълномощено от него за това лице. Монтажа на осветителните тела и ключовете с контактите невлиза в цената за изграждането или за ремонта на електроинсталацията.Този вид дейност се договаря допълнително с клиента.Тази част от ремонта протича за около 10-15 дена.

Подмяна на старата дограма с нова

Вземат се размери на тези прозорци за които клиента желае подмяна.Изготвя се ценова оферта за различните видиве профили . При одобрение от негова страна се депозира сума от минимум 30 % от оферираната цена и в рамките на 7-10 дена се монтират новите прозорци или врати.След монтажа се заплаща останала част от цената по офертата. Дограмата от ПВЦ има 5 годишна пълна гаранция.

Външна топлоизолация

Поставянето на топлоизолация е много скъпо подобрение на дома , което започва да се изплаща още от първия ден. За това трябва да се изпълни много качаствено и с качествени материали. Завършващия последен слой може да се изпълни по два начина – след шпакловка да се боядиса или да се постави силиконова /минерална / мазилка с различен цвят. Трябва да се има предвид външната температура тъй като тя пряко оказва влияние върху материалите с които се работи. Има опастност от измръзване или от напукване на горния работен слой при много ниски или много високи температури. Качественото полагане на завършващия слой с лепило или шпакловъчна смес гарантира на клиента отличен завършен вид на топлоизолацията. В зависимост от количеството на топлоизолацията е и срокът за изпълнението и. Ако е около 100 м2 - 140 м2 времето за полагане при температура 20 -25 градуса е 15-25 дена.

Гипскартон

Поставянето на гипскартон в дома е бързо и лесно решение за декорирането и изправянето на вътрешните стени и таваните на дома. От него може да се направят много и различни видове декорации по стените и таваните. Гипскартона е наличен в три вида – за сухи помещения , за мокри помещения и пожароустойчив. Разбира се цената и дебелината на листовете е с различна цена.Полагането се състои от няколко етапа – конструкция , полагане на вата / ако клиента желае/ и финно шпакловане на повърхността с подготовка за боядисване. В цената за изпълнението му невлиза боядисването. Срока за изпълнение на една спалня трае от 5-10 дена.

Полагане на подови и стенни покрития

Декорирането на подовете и санитарните помещения , както и общите части като коридори и тераси са изцяло по идея на клиента. Ценово може да бъде евтино , но може да е и много скъпо в зависимост от цената на теракота или ламината. Монтажа е много лесен и бърз като процес.

Монтажа на ламиниран паркет за една спалня се изпълнява за 1 ден. Лепенето на теракота и фаянса в една нормално голяма баня е за около 5 дена. Допълнителните материали , които са необходими за полагането на тези настилки се подбират от техническия ръководител на ремонта.

Декориране на двор

Декорацията на дворното място е идея и решение единствено и само на клиента.Ако той пожелае ние може да съдействаме само при избрани видове дейности , които се договарят допълнително.

Изхвърляне на боклук

Почистването на остатъчните материали , както и заварения боклук в имота е важна част от ремонтната дейност и по-точно част от завършващия етап от ремонта. Това често е доста трудно за изпълнение тъй като сметищата в селата са затворени и няма машинна техника за това. Организацията по почистването на двора и имота са важен ключов елемент при издаването на ремонтирания имот на клиента.
Можете да резервирате Вашият нов дом с
 
2009 Copyright © "Bg-Property-Group"  Всички права запазени    Дизайн: inet-partner.com